Tri Motrat – PROMO Epizodi 35

Tri Motrat – PROMO Epizodi 35

Duke mësuar se kurthi i ngritur për Türkan ishte bërë nga Mine, Nihat fillon ta përdorë atë kundër Mines.

Kur Mine është në qoshe për këtë çështje, ajo i kërkon ndihmë Rüçhanit për të hequr qafe Nihatin.

Ndërsa Nesrin dhe Sadık Somer janë të lumtur që kujdesen për Türkanin, Türkan dhe

Somer fillojnë përgatitjet për të kthyer një faqe të re në jetën e tyre. Somer ndërmerr veprime për të hapur një shtëpi të veçantë siç i kishte premtuar Nesrinit.

Na ndiqni n e faqen STUDIO SERIAL per ti par serialet tuaj te preferuar  ne ju musojm ne gjdo ko ti shihni  serrialet taj falas  ne faqen ton studio serial  por ju lutem sa me shum shperndaje beje tag shokun ose shoqen ne menyr qe mos ti ik as ati epidodat pa i par  dhe pelqeje faqen serrialin per ta  ber ma viral qe te shperrndahet sa me shum e  te jen  te gjith te kenaqur

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *