Tri Motrat – Epizodi 42

Tri Motrat – Epizodi 42

Somer sjell Minen, e cila është e ekspozuar ndaj sjelljeve të këqija të Nihat, në shtëpinë e nënës së saj për të mbrojtur foshnjën e saj.

Türkan dhe Mine fillojnë të jetojnë nën të njëjtën çati. I pavetëdijshëm për gjithçka, Türkan mirëpret Mine dhe fëmijën e saj me dashuri. Prania e foshnjës qershi aktivizon ndjenjat e mëmësisë së Türkan.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *