Tri Motrat – Epizodi 41

Tri Motrat – Epizodi 41

Özer duhet të përballet me djalin që dikur e braktisi. Djali i Ozerit, Mustafa Korman, vjen në Ayvalık. A do të kujdeset Somer për Mine dhe fëmijën e saj?

A do të bëjë që Kthimi të mësojë të vërtetën për nënën e saj trauma e Nesrin? A do të arrijë Mustafa të marrë atë që kërkon nga babai i tij Özer?

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *