Tri Motrat – Epizodi 40

Tri Motrat – Epizodi 40

Siç mësoi Derya nga Fatih, ajo mendon se Fatih është babai i saj, ndërsa nga ana tjetër është në prag të fillimit të një jete të re.

Serdar dhe Derya fituan departamentin që dëshironin në universitet.

Kjo ëndërr e të mësuarit nuk mund të shoqërohet me një Kthim të vetëm.Siç mësoi Derya nga Fatih, ajo mendon se Fatih është babai i saj, ndërsa nga ana tjetër është në prag të fillimit të një jete të re.

Serdar dhe Derya fituan departamentin që dëshironin në universitet. Kjo ëndërr e të mësuarit nuk mund të shoqërohet me një Kthim të vetëm.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *