Tri Motrat – Epizodi 39

Tri Motrat – Epizodi 39

Fakti që Mine solli në jetë fëmijën e Somerit ndikon në jetën e dashurisë së Somer dhe Türkan, të cilët janë në ecje të plotë.

Plani i Mine është të rifitojë zemrën e Somerit dhe jetën e saj me fëmijën e saj. E imja përdor prezencën e

Nihatit për të provokuar Somerin për të marrë Somerin. Kur Nihat përpiqet të dëmtojë Minen për hir të foshnjës, Somer duhet të adoptojë Minen dhe foshnjën e saj.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *