Tri Motrat – Epizodi 38

Tri Motrat – Epizodi 38

Rüçhan ndërmerr veprime për të penguar Mine të ankohet. E imja tani është e burgosura e Nihatit. Kur ai është i sigurt se Somer është në një rrugë të lumtur me Türkan, ai çmendet.

Rüçhan, i cili mendon se ka humbur Somer tani, nuk rri duarkryq dhe fillon të shtyp Türkan. Ai sjell edhe Minen për të plotësuar këtë temë.

Nesrin nuk do ta lejojë më Rüçhanin ta mërzitë vajzën e saj. Dy nëna vijnë ballë për ballë dhe Nesrin përjeton një shkatërrim të madh.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *