Tri Motrat – Epizodi 37

Tri Motrat – Epizodi 37

Nesrin dhe Sadık, të cilët rrezikojnë të humbasin shtëpitë e tyre, janë të shkatërruar edhe një herë.

I zemëruar nga mizoria e nënës së tij ndaj kësaj të keqeje, Somer merr anën e familjes Kalender.

Kjo situatë vë përballë sërish nënë e bir. Sadık, i cili ka një qëndrim shumë krenar për këtë çështje, përpiqet të mos e lërë në hije lumturinë e Türkan dhe Somer.Meltem gjen Sıla. Babai i tij gjithashtu e sheh atë dhe dëshiron që Tarık të dijë për të, por Meltem këmbëngul që ai të mos i tregojë babait të tij. Tarık është në dhomën ku është Sıla

por ai nuk mund ta shohë Sıla. Nëna e Cansusë bën çmos për të afruar Emren dhe vajzën e saj. Ai telefonon Borën dhe i kërkon gjerdanin Zejnepit, në mënyrë që ajo të mos e kuptojë se ishte Zeynep që shpëtoi Emren, jo Cansu. Emre e pyeti Cansunë për gjerdanin. Gjerdani i përket Zeynep, jo Cansu.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *