Tri Motrat – Epizodi 37 Pa Reklama

Tri Motrat – Epizodi 37 Pa Reklama

Nesrin dhe Sadık, të cilët rrezikojnë të humbasin shtëpitë e tyre, janë të shkatërruar edhe një herë. I zemëruar nga mizoria e nënës së tij ndaj kësaj të keqeje, Somer merr anën e familjes Kalender.

Kjo situatë vë përballë sërish nënë e bir. Sadık, i cili ka një qëndrim shumë krenar për këtë çështje, përpiqet të mos e lërë në hije lumturinë e Türkan dhe Somer. JU LUTEM HYNI NE LINK PER TI PAR SERIALET KOMPLET GJDO DIT

nga e hena deri te premten dhe te  shtunev mmund ti ndiqni ne  gogle sepse ne facebuk nuk po na pranonn prandaj jemi te detruar  ti transmetojm ne kte form

shpresoj te kem mirkuptimin tuaj faleminderit shum   serialin mun ta shikoi falas ne studio serial dhe ne faqet tona  zemra e pllagosur

ne  ju lutem  te hni ne gogel

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *