Tri Motrat – Epizodi 35

Tri Motrat – Epizodi 35

Ndërsa Nesrin dhe Sadık Somer janë të lumtur që kujdesen për Türkanin,

Türkan dhe Somer fillojnë përgatitjet për të kthyer një faqe të re në jetën e tyre. Somer ndërmerr veprime për të hapur një shtëpi të veçantë siç i kishte premtuar Nesrinit.

Ju lutem per ta par serriain komplet na ndiqni ne faqet tona STUDIO SERIAL ne i transmetojm  te gjitha epizodat me tita me perkthim shqip

Faqja jon ju mundeson ti shihni epizodat pa reklama dhe njekosisht  ne gjdo koh kur ju konvenon juve  dhe ju lutem na ndiqni ne faqet tona dhe shperndanje ne menyr

qe ta shohin sa me shum njerz qe  ne ju mundesojm ti shikoni falas serialet tuaj te preferuar  faleminderit per besimin qe na jepni faleminderit qe na  suportoni ju lutem sa me shum LIKE SHARRE

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *