Tri Motrat – Epizodi 32

Tri Motrat – Epizodi 32

Somer është gjithashtu i zemëruar që Türkan është përfshirë në një lajm të tillë.

Ai del ballë për ballë me Feritin. Kjo ngjarje është edhe një provë e madhe për Sadikun dhe

Nesrinin, edhe pse mendojnë se Türkan nuk do ta bëjë një gjë të tillë, heshtja dhe pranimi i Türkan shkakton tensione të mëdha mes tyre.

Emre dëshiron të qëndrojë edhe pak në Hatay dhe të përpiqet të provojë se ishte Zeynep ajo që e shpëtoi nga Siria; por Zeynep fshihet në çdo cep për të mos u kapur nga Emre.

Emre më në fund nuk mund ta gjejë Zejnepin dhe vendos të kthehet në Ankara. Zeynep dhe Bora u nisën gjithashtu për t’u kthyer në Ankara.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *