Seriali Yali Çapkini – Episodi 31 PROMO 2

Seriali Yali Çapkini – Episodi 31 PROMO 2

“Yalı Çapkını” është një serial turk i prodhuar në vitin 2021 dhe është një dramë romantike. Kjo seri shfaq historinë e një djaloshi të ri, me emrin Alihan, i cili është trashëguar një vilë të mrekullueshme, por nuk ka mundur ta mbajë atë për shkak të problemesh financiare.

Pas ndodhjes së disa ngjarjeve fatkeqe, Alihan gjen punë si kujdestar i një vilë tjetër, e cila gjendet në një ishull të vogël turk në Detin Mesdhe. Ai takon atje një vajzë të re, me emrin Defne, e cila është e bija e pronarit të vilës. Në këtë ishull, të dy bie në dashuri, por ndeshen me disa pengesa dhe vështirësi që i ndalojnë të jetojnë një jetë të lumtur bashkë.

Seriali është regjizuar nga Murat Şeker dhe është i përbërë nga një distribucion i njohur aktorësh, siç janë Hande Erçel, Tolga Sarıtaş dhe Yıldıray Şahinler. Seria transmetohet nga platforma turke “TV8”.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *