Seriali Yali Çapkini – Episodi 31 Pjesa 3

Seriali Yali Çapkini – Episodi 31 Pjesa 3

Po, “Yali Çapkini” është një serial turk, i prodhuar nga kompania turke “Karamel Yapim” dhe u transmetua për herë të parë në vitin 2018 në kanalin turk të televizionit TRT1. Historia e serialit fokusohet në jetën e një familjeje të pasur në Stamboll, duke treguar konfliktet, intriga dhe romancat e tyre.

Seriali “Yali Çapkini” ka bërë shumë sukses në Turqi dhe në vendet tjera të botës, duke fituar vëmendjen e publikut për tregimin emocionues dhe për aktorët e tij të talentuar. Ai është bërë një nga seriale turke më të suksesshëm në botë dhe ka fituar një numër të madh çmimeve në industri, duke u bërë një nga seriale më të dashura të publikut në të gjithë botën.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *