Seriali Yali Çapkini – Episodi 31 Pjesa 2

Seriali Yali Çapkini – Episodi 31 Pjesa 2

Seriali “Yali Çapkini” është një telenovelë turke e prodhuar nga kompania “Karamel Yapim” dhe është transmetuar për herë të parë në vitin 2018. Historia e tij fokusohet në jetën e një familjeje të pasur të quajtur Çapkini, të cilët jetojnë në një pallat në bregdetin e Stambollit.

Protagonisti kryesor i historisë është Arslan Çapkini, një burrë i ri dhe i bukur, i cili kthehet në Turqi pas një periudhe studimi në Itali. Ai takon një vajzë të quajtur Hazal, e cila jeton në një pallat në bregdetin e Stambollit dhe punon si menaxhere e pallatit. Arslan dhe Hazal fillojnë një marrëdhënie të dashurisë, por ata hasin në kundërshtime nga familjet e tyre.

Përveç kësaj, në histori hasim edhe në konflikte të tjera, si për shembull në lidhje me pronat e pasura të familjes Çapkini dhe interesat e njerëzve të tjerë që tentojnë t’i marrin ato.

Seriali “Yali Çapkini” shpalos ngjarje emocionuese dhe plot intrigë, duke treguar si pasuritë dhe pushteti mund të sjellin konflikte dhe drama në jetën e njerëzve të pasur në Stamboll.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *