Seriali Vllezerit e mi Episodi 89 Pjesa 3

Seriali Vllezerit e mi Episodi 89 Pjesa 3

“Kardeşlerim” është një serial televiziv turk i prodhuar nga kompania e medias Tims&B Productions, dhe është krijuar nga i njëjti skenarist i serialit të famshëm turk “Kara Sevda”, me regji nga Hilal Saral dhe Uygar Kutlu. Seriali ka filluar transmetimin në 15 janar 2021 në kanalin turk ATV dhe përfundoi në 16 korrik të të njëjtit viti, me 39 episode.

Historia e serialit përshkon jetën e katër vëllezërve të quajtur Yigit, Emir, Kemal dhe Can. Ata janë rritur në një fshat në Lindjen e Mesme dhe kanë jetuar një jetë të lumtur, por fati u ndryshon kur babai i tyre vretet në një aksident misterioz. Pas kësaj ngjarjeje, vëllezërit janë ndarë në mënyra të ndryshme, dhe jetët e tyre ndryshojnë plotësisht.

Pas disa viteve, ata takohen përsëri në një qytet tjetër, dhe ngjarjet e tyre fillojnë të ndryshojnë sërish. Emir është një biznesmen i pasur që është martuar me një grua të bukur dhe suksesfulë, ndërsa Yigit është një avokat dhe Kemal është një mjek. Can, në anën tjetër, ka marrë një rrugë tjetër dhe jeton një jetë të ndryshme.

Së bashku, vëllezërit do të përballen me shumë sfida dhe konflikte, dhe do të përpiqen të zgjidhin probleme të mëdha familjare dhe të ndryshme. Në këtë rrugëtim, ata do të takojnë edhe persona të tjerë që do të ndryshojnë jetët e tyre përgjithmonë.

“Kardeşlerim” është një serial emocionues dhe plot me ngjarje, dhe ka arritur të bëhet shumë i suksesshëm në Turqi dhe në shumë vende të tjera rreth botës.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *