Seriali Vllezerit e mi Episodi 89 Pjesa 1

Seriali Vllezerit e mi Episodi 89 Pjesa 1

“Kardeşlerim” është një serial turk prodhuar nga Inter Medya, i cili u transmetua për herë të parë në vitin 2021 në kanalin turk ATV. Seriali është krijuar nga skenaristi Eylem Canpolat dhe regjisori Serdar Gözelekli dhe ka një grup aktorësh të njohur si: Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahmet Melih Yılmaz, İrem Helvacıoğlu dhe Cihan Şimşek.

“Kardeşlerim” tregon historinë e dy vëllezërve, Yusuf dhe Kenan, të cilët janë ndarë që kur ishin fëmijë. Kenan është rritur në një familje të pasur, ndërsa Yusuf është rritur në një familje të varfër. Pas një periudhe kohe, ata takohen sërish dhe ndërtuan një lidhje të re si vëllezër, por pasi që Kenani është vrarë, Yusuf fillon të hetojë për vdekjen e tij dhe zhvillon një konflikt me familjen e tij biologjike dhe me një organizatë kriminale të fuqishme.

Seriali trajton tema si marrëdhëniet familjare, frikën, hakmarrjen dhe të drejtën. Ai është bërë i njohur për aktrimin e mirë dhe për skenarin e tensionuar dhe emocionues. “Kardeşlerim” është një serial i dashur dhe i ndjekur nga shumë njerëz në Turqi dhe në vende të tjera, duke u bërë një nga serialët më të suksesshëm të vitit 2021.

OPSIONI 1.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *