Seriali Vllezerit e mi Episodi 89 Pjesa 1

Seriali Vllezerit e mi Episodi 89 Pjesa 1

Po, “Kardeşlerim” është një serial turk i prodhuar nga shpërndarësi i kinematografisë “Mint Production”. Seriali është kthyer në një prej serialeve më të ndjekura në Turqi dhe ka qenë i transmetuar në kanalin televiziv turk Kanal D nga data 4 shkurt 2021 deri në datën 15 tetor 2022. Kjo histori jep pershkrimin e jetës së tre vëllezërve, të cilët janë ndarë nga një ngjarje tragjike në fëmijëri, dhe u rikthejnë së bashku pas shumë viteve për të zbuluar të vërtetën.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *