Seriali Tri Motrat Episodi 50 PROMO 2

Seriali Tri Motrat Episodi 50 PROMO 2

“Uçkiz Kardes” është një serial turk i prodhuar nga kompania Ay Yapım dhe u transmetua në Turqi në vitin 2019. Seriali ndjek historinë e tre motrave, Zeynep, Cemre dhe Hande, të cilat janë të ndara nga një aksident i fatit që ndodh në ditën e dasmës së tyre.

Pasi që Zeynep vdes në aksident, Cemre dhe Hande fillojnë të jetojnë në një botë të ndryshme. Cemre bëhet një grua e suksesshme dhe një nënë e dashur për fëmijët e saj, ndërsa Hande rritet në një ambient të ndryshëm dhe bëhet një vajzë e revoltuar që kërkon të kuptojë arsyet e vdekjes së motrës së saj.

Historia ndjek zhvillimin e jetës së tyre dhe përpjekjet e tyre për të zbuluar sekretet e fshehura që kanë ndikuar në fatin e tyre. Si serial, “Uçkiz Kardes” trajton temat e dashurisë, tradhëtisë, dhimbjes dhe lumturisë, duke shënuar ngjarje të ndryshme emocionuese nëpër rrugëtimin e jetës së tre motrave.

Në përgjithësi, “Uçkiz Kardes” u vlerësua shumë nga publiku turk dhe u bë një nga serialët më të ndjekur të vitit 2019.

Opsioni 1

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *