Seriali Tri Motrat Episodi 49 Pjesa 2

Seriali Tri Motrat Episodi 49 Pjesa 2

“Üç Kız Kardeş” (Three Sisters) është një serial turk melodramatik, i cili është prodhuar nga kompania turke “Medyapim” dhe ka filluar transmetimin në ekranet turke në vitin 2015.

Seriali ndjek historinë e tre motrave, Gülseren, Cansu dhe Dilara, të cilat janë ndarë nga prindërit e tyre kur ishin fëmijë, dhe kthehen sërish në jetën e njëra-tjetrës pas shumë vitesh. Gülseren ka rritur dy vajzat e saj vetëm, ndërsa Cansu dhe Dilara janë rritur në familje të ndryshme.

Kur motrat takohen sërish, bëhet e qartë se jeta e tyre është ndryshuar shumë dhe qëndrojnë përballë sfidave të mëdha dhe skandaleve që do të kenë ndikim në jetën e tyre dhe të familjes së tyre. Në përpjekjen për të zbuluar se çfarë ndodhi me prindërit e tyre, ata hasin në sekrete dhe konflikte të ndryshme që çojnë në një histori emocionuese dhe intriguese.

Seriali ka bërë sukses në Turqi dhe në shumë vende të tjera, duke fituar vlerësime të larta për aktrimin dhe historinë emocionuese.

OPSIONI 1

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *