Seriali – (Një Dritë E Vogël E Ditës) – Episodi 33 Pjesa 2

Seriali – (Një Dritë E Vogël E Ditës) – Episodi 33 Pjesa 2

“Bir Küçük Gün Işığı” (Një dritë e vogël e ditës në turqisht) është një serial turk që u transmetua për herë të parë në Kanalin Star në vitin 2016. Seriali është krijuar nga Onur Güvenatam dhe u prodhua nga Limon Film.

“Bir Küçük Gün Işığı” flet për historinë e një vajze të re që quhet Zeynep, e cila është dëshmitare e një vrasjeje në ambientet e punës së saj. Si pasojë, Zeynep duhet të largohet nga vendi i saj i punës dhe të shkojë në një qytet tjetër për të mbrojtur jetën e saj. Ajo vendos të vazhdojë jetën në një qytet bregdetar, në një shtëpi të vogël me një grua të moshuar, e cila kthehet në shoqe dhe në nënë të saj të adoptuar.

Gjatë rrugëtimit të saj, Zeynep takon një djalë të quajtur Ali, i cili ndihmon në ndërtimin e shtëpisë së saj dhe ndërkohë u bën një mik i mirë me të. Këto dy persona nuk e dinë se do të jenë protagonistët kryesorë të një historie dashurie.

“Bir Küçük Gün Işığı” trajton tema si marrëdhëniet midis prindërve dhe fëmijëve të adoptuar, si dhe mundësinë për të ndryshuar fatin e një personi në një vend të ri. Ai shfaqet gjithashtu si një histori dashurie dhe aventurash emocionuese midis dy protagonistëve kryesorë.

Seriali u shfaq për herë të parë në Turqi në tetor të vitit 2016 dhe u bë shumë i njohur për publikun e Turqisë dhe më gjerë. Ai u transmetua në shumë vende në botë dhe mori vlerësime të larta nga kritikët dhe publiku.

Opsioni 1

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *