Seriali – (Një Dritë E Vogël E Ditës) – Episodi 32 Pjesa 3

Seriali – (Një Dritë E Vogël E Ditës) – Episodi 32 Pjesa 3

Në serialin turk “Bir Küçük Gün Işığı” (një dritë e vogël ditorë), protagonisti është një djalë i ri me emrin Ali, i cili ka një aftësi të jashtëzakonshme për të zgjidhur probleme. Ai punon në një zyrë avokatesh dhe ndihmon klientët e tyre në mënyra të ndryshme për të zgjidhur problemet e tyre.

Gjatë rrugëtimit të tij, Ali takon një vajzë të re me emrin Hazal dhe ata ndërtojnë një marrëdhënie të veçantë. Megjithatë, ndodhin ngjarje të papritura dhe Ali dhe Hazal ndodhen në mes të një skandali të madh, duke i detyruar ata të luftojnë për të mbijetuar në një botë ku një gabim i vogël mund të çojë në pasojat më të mëdha.

Seriali ka bërë sukses në Turqi dhe në shumë vende të tjera në mbarë botën, për shkak të historisë së ngjarjeve të jashtëzakonshme dhe performancës së jashtëzakonshme të aktorëve.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *