Seriali Ego – Episodi 12 Pjesa 3

Seriali Ego – Episodi 12 Pjesa 3

Seriali turk “Ego” ose në origjinal “Benim Adım Melek” është një dramë romantike që fillon me jetën e një vajze të re, me emrin Melek, e cila është e adoptuar nga një familje të pasur dhe jeton një jetë të mrekullueshme në Istanbul. Megjithatë, ajo nuk ka një identitet të qartë dhe nuk di se ku janë prindërit e saj biologjikë. Gjatë rrugëtimit të saj për të zbuluar identitetin e saj, ajo takon një burrë të quajtur Ali, i cili gjithashtu ka një histori të fshehur.

Për më tepër, historia e serialit përqendrohet në probleme të ndryshme si sëmundjet, tradhtitë, lufta kundër korrupsionit, dashuri dhe në fund, zbulimi i identitetit të Melekut. Ai ka bërë një hap të fortë në botën e televizionit turk me skenar dhe dramaturgjinë e tij që prek probleme të përditshme dhe të ndjeshme të shoqërisë turke.

“Benim Adım Melek” është prodhuar nga Focus Film dhe transmetohet në Turqi në kanalin televiziv TRT 1 dhe ka marrë shumë vlerësime pozitive për performancën e aktorëve dhe ngjarjet e serialeve.

Opsioni 1

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *