Seriali Ego – Episodi 12 Pjesa 2

Seriali Ego – Episodi 12 Pjesa 2

Seriali turk “Ego” është një dramë romantike që u transmetua për herë të parë në ekranet turke në vitin 2019. Historia e serialit ndjek jetën e dy personazheve kryesore, Demir dhe Selin, të cilët janë të lidhur me një histori të së kaluarës së tyre.

Demir është një burrë i pasur dhe i fuqishëm, i cili drejton një kompani të suksesshme. Ai ka një jetë të përkryer në pamje të jashtme, por ende ndjen një boshllëk në jetën e tij. Seli, nga ana tjetër, është një grua e re dhe e ndjeshme, e cila është ndarë nga familja e saj. Ajo punon si menaxhere në një restorant dhe stërvitet për të bërë karrierë në muzikë.

Historia fillon kur Demir dhe Seli takohen rastësisht në restorantin e Selit, dhe ata ndjenjën një tërheqje të paevitueshme ndërmjet tyre. Megjithatë, kur ata zbulojnë se Demir është ai që ishte përgjegjës për ndarjen e familjes së Selit, ata bëhen të ndarë. Sidoqoftë, me kalimin e kohës, ata kthehen sërish në jetën e njëri-tjetrit dhe kuptojnë se duan të jenë së bashku.

Drama e “Ego” ndjek rrugëtimin e tyre si çift, si ata ballafaqohen me pengesat e jetës dhe me së kaluarës së tyre. Kjo është një histori romantike që tregon se çdo person mund të ndryshojë, dhe se dashuria mund të shërbejë si shpërblim për të gjitha vështirësitë e jetës.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *