Seriali Ego – Episodi 12 Pjesa 1

Seriali Ego – Episodi 12 Pjesa 1

“Ego” është një serial turk i prodhuar nga O3 Medya, me regjinë e Cagri Bayrak dhe skenarizimin e Ethem Özışık. Seria u transmetua në kanalin turk Kanal D në vitin 2020.

Seriali “Ego” është një dramë romantike që fokusohet në historinë e një vajze të re me emrin Ego, e cila punon si inxhinier mjedisi. Ajo ndeshet me një njeri të pasur dhe të suksesshëm, Demir, dhe ndërsa ata fillimisht kanë një konflikt të fortë, ata filluan të ndjejnë ndjenja për njëri-tjetrin.

Historia e serialit ndjek rrugën e dashurisë midis Ego dhe Demir, por gjithashtu fokusohet në problemet e tyre të jetës personale dhe sfidat që ata hasin në punë dhe familje. Seria gjithashtu ka një kthesë dramatike kur një person nga e kaluara e Ego-s, Ilke, kthehet dhe bën presion mbi marrëdhënien e saj me Demir.

Përgjatë serialit, shfaqen edhe karaktere të tjera si ata të miqve dhe familjes së Ego-s dhe Demir-it, dhe historitë e tyre ndërthuren me historinë kryesore të dashurisë midis dy protagonistëve.

“Ego” u bë shumë popullor në Turqi dhe u ndoq nga një audiencë e gjerë në vend dhe jashtë tij.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *