Selmanaj – Muratit: Ti djalë i mirë, edhe tri jetë me i pasë, s’mundesh me mbërri sa kemi mbërri ne për 9 muaj

Selmanaj – Muratit: Ti djalë i mirë, edhe tri jetë me i pasë, s’mundesh me mbërri sa kemi mbërri ne për 9 muaj

Deputeti i LDK-së, Driton Selmanaj i ka replikuar ministrit të Financave, Hekuran Murati, duke i thënë se me marrëveshjen për të zhdukurit, Kosova sipas tij, ndër tjerash e ka hequr mundësinë e kompensimit.

“Në marrëveshjen e Washingtonit, ti djalë i mirë, që ka ndodh në Shtëpinë e Bardhë, jo në villën e Tittos në Ohër, jemi marrë vesh për zotime. Këtu ke nënshkru marrëveshje me Serbinë ku e ke amnistu Serbinë, e ke barazu institucionalisht përgjegjësinë dhe ua ke heqë mundësinë që njerëzit të kërkojnë kompensim”, tha Selmanaj.

Ish-zëvendëskryeministri tha se Murati s’mund ta mbërrijë atë që e mbërriti Qeveria Hoti, edhe sikur t’i ketë “tri jetë”.

“Edhe tri jetë me i pasë ti, s’ke me mujtë me mbërri 9 muaj sa kemi arritë ne me e çu Kosovën në Shtëpinë e Bardhë. Edhe tri jetë me i pasë”, tha Selmanaj.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *