LVV në ‘aksion’ kundër partive opozitare, publikon një tjetër VIDEO

LVV në ‘aksion’ kundër partive opozitare, publikon një tjetër VIDEO

Lëvizja Vetëvendosje ka publikuar një tjetër video, përmes së cilës ka shënjestruar sërish partitë opozitare.

LVV-ja i ka përdorur për videon më të re deklaratat e fundit të zyrtarëve të partive opozitare.

Sipas LVV-së, janë “3 rastet shkollore për drejtësinë që e njohim të gjithë”.

“Drejtësia që e njohim të gjithë. 3 raste shkollore të treguara ditëve të fundit: – ShIK-u që kërkon 3 milionë për të liruar Guvernatorin. – Ministri i LDK-së që kërkon nga Policia të mos ja burgos kryetarin. – Kryeprokurori që i shkon me dosje Kryeministrit”, ka shkruar LVV sipër videos së shpërndarë në Facebook.

Videoja e partisë në pushtet vjen pasi një debat për drejtësinë u bë edhe në Kuvendin e Kosovës pas arrestimit të kryeshefit të KEK-ut, Nagip Krasniqi. Pas këtij arrestimi, LVV dhe kryeministri Albin Kurti e sulmuan kryeprokurorin e Prokurorisë Speciale, Blerim Isufaj.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *