Luizi mban fjalën, ja çfarë i bëri Dea Mishelit (VIDEO)

Luizi mban fjalën, ja çfarë i bëri Dea Mishelit (VIDEO)

Luiz Ejlli ‘kërcënoi’ sot Dea Mishel se do ‘të bëhej copash’ vetëm ta trembte atë sa më shumë. Këngëtari i tha se do donte t’i bëhej një video me të gjitha reagimet e saj të çuditshme.

E Luizi duket se po e mban premtimin, pasi teksa Dea ndodhej në dhomën e gjumit, ai shkoi dhe e trembi. Madje edhe pse ai e ka paralajmëruar se do e bëjë vazhdimisht këtë, ajo sërish trembet shumë.

Këngëtari mjafton të thotë me zë të lartë ‘Dea Mishel Hoxha’ dhe ajo trembet menjëherë.

Dea ndërkohë thotë se kësaj radhe nuk e trembi shumë, ishte pak. Nga ana tjetër, Luizi i ka premtuar se vetëm kur të jetë në gjumë nuk do e trembë, por pasi të çohet do vazhdojë misionin e tij

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *