Hande Ercel dhe Kerem Bursin, nuk e harroi yllin e saj të vogël!

Hande Ercel dhe  Kerem Bursin, nuk e harroi yllin e saj të vogël!

Hande Ercel nuk ka harruar ditëlindjen e Maya Başol, e cila ka luajtur rolin e vajzës së saj në serialin Sen Cal Kapimi, në të cilin ka luajtur rolin kryesor me Kerem Bursin.

Aktorja ka festuar ditëlindjen e aktores së vogël duke shpërndarë një foto në rrjetet sociale. Edhe Kerem Bursin ka festuar ditëlindjen e Başolit me “Gëzuar ditëlindjen! Te dua shume!” e përgëzoi me një ulje.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *